Kundeservice

Mandag - Torsdag kl. 07.30 - 17.00
Fredag kl. 07.30 - 14.00

Nettsidens bruk av cookies

Denne nettsiden bruker cookies til følgende formål:

  • Teknisk funksjonalitet, slik at vi kan huske dine preferanser.
  • Trafikkmåling, slik at vi ser hvor mange som besøker siden våres og kan dokumentere dette ovenfor annonsører etter felles bransjestandarder. 
  • Annonseavvikling, slik at vi kan styre hvor ofte samme annonse vises til den samme brukeren og slik at vi kan registrere hvor mange som klikker på den. 
  • Atferdsbasert individuell målrettet annonsering, slik at vi kan vise deg de annonsene som vi antar at er mest relevante for deg.

1. Eieropplysninger:

Denne nettsiden drives av:
AWM Network ApS
CVR 35805702
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Danmark
E-post: info@ekspertvalg.no

2. Cookies

Denne nettsiden brukes cookies i samsvar med ovennevnte formål. En cookie er en liten tekstfil som vil lagres i nettleseren din, og som vil være i stand til å gjenkjenne datamaskinen din ved senere besøk. Det er ingen personlig informasjon som er lagret i våre cookies, og de vil ikke inneholde virus.

2.1 Så lenge oppbevares cookies

Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk.

2.2 Slik sletter du cookies

Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehåndtering

2.3 Slik unngår du cookies

Hvis du ikke ønsker å motta cookies kan du blokkere dem. Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehåndtering

2.4 Hva cookies brukes til på vår nettside

Cookies brukes til å føre statistikk over antall brukere. De fører også informasjon om kjønn, alder, geografi og interesser, slik at innhold og reklame blir tilpasset til hver enkelt bruker.

Nettstedet bruker cookies fra følgende tredjeparter som har tilgang til cookies:

2.5 Google Analytics (trafikkmåling)

Nettsiden bruker cookies fra Google Analytics for å måle trafikken på nettsiden.

Du kan deaktivere cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annonsenettverk

Nettsiden bruker følgende annonsenettverk:

  • Google Displaynettverk
  • Open AdExhange
  • Facebook

Det er mulig å deaktivere at du er en del av en serie av annonsenettverk som deler informasjon på tvers av ulike nettverk. Du finner listen her: http://minecookies.org/fravalg 

3. Bruk av personopplysninger

Vi samler aldri inn personlig informasjon, med mindre du har gitt oss denne informasjonen selv ved registrering, deltakelse i undersøkelser, kjøp og etc. Her innsamles informasjon som navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kjennskap til ulike emner.

Personopplysninger brukes til: Å sikre at innholdet på vårt nettsted vises optimalt for deg og din datamaskin, for å videresende informasjon til de spesifiserte virksomhetene på nettsiden, samt andre som vi finner relevante basert på og i overensstemmelse med den informasjonen og tillatelsen du har gitt oss, for å gjøre kommunikasjonen enklere mellom deg og våres leverandører, for å gi deg den informasjonen og servicen som du etterspør eller som vi tror du vil ha interesse av, for å gi deg muligheten til å delta i interaktive tjenester på våres nettside, når du ønsker det, samt for å informere deg om endringer i systemene våre. Opplysningene brukes også for å bli mer kjent med deg og andre brukere av nettsiden. Bruken av denne informasjonen kan inkludere undersøkelser og analyser rettet mot forbedring av våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklame som er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedrørende personopplysninger

Hvis du vil ha tilgang til informasjonen som er registrert om deg i Ekspertvalg.no, kan du kontakte info@ekspertvalg.no. Er det registrert falsk data, eller om du skulle ha noen andre innvendinger, kan du ta kontakt på samme e-post adresse. Du har mulighet til å få innsikt i dataene som er lagret om deg, og du kan innvende mot registrering i henhold til bestemmelsene i personopplysningsloven.

3.2 Beskyttelse av personopplysninger

Ifølge personopplysningsloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og konfidensielt. Vi lagrer dine personlige opplysninger på datamaskiner med begrenset tilgang, som er plassert i kontrollerte fasiliteter, og vår sikkerhet kontrolleres jevnlig for å sørge for at håndteringen av brukerinformasjon er riktig håndtert, og tar hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan dog ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføringer på internett. Dette betyr at det kan være en risiko for at uvedkommende får adgang til informasjon når data sendes og lagres elektronisk. Du utgir dermed dine personlige opplysninger på eget ansvar.

På grunn av den raske utviklingen av internett, kan det bli nødvendig med endringer i vår behandling av personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor rettigheten til å oppdatere og endre retningslinjene for håndteringer av personopplysninger. Hvis dette blir nødvendig, vil vi selfølgelig korrigere datoen for “sist oppdatert” nederst på denne siden. Ved vesentlige endringer vil vi varsle deg i form av en synlig melding på våre nettsider.

I den grad det behandles personopplysninger om deg, har du ifølge personopplysningsloven rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan tilskrives til deg. Hvis det viser seg at informasjon eller data som behandles om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve disse rettet, slettet eller blokkert. Du kan til enhver tid komme med innvendinger mot at informasjon om deg blir behandlet, og du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Du har også mulighet til å klage på behandlingen av informasjon og data som omhandler deg. Klager sendes til Datatilsynet.

 

Sist oppdatert: 1. desember 2014