Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 07.30 - 17.00
Fredag kl. 07.30 - 14.00
 • Kaffemaskin for virksomheter i Trondheim

  Trondheim er en by som stadig er i vekst, og flere og flere bedrifter velger å etablere seg her. Dette betyr også at tilbyderne av kaffe øker, og det kan være vanskelig å finne ut hvilken leverandør av kaffe man skal velge. Vi er her for å hjelpe deg!
  Les mer
 • Tar sosiale medier over for papiravisen i 2016?

  46 prosent av befolkningen sier at de har benyttet seg av sosiale medier for å søke etter jobb i 2015. Sammenlignet med tidligere år er dette en økning på hele 53 prosent.
  Les mer
 • Norsk e-handel 2015 - kjøp på mobil øker med 38%.

  I dette innlegget kan du finne informasjon om et norske e-handelsåret 2015 og hvordan trendene har vært. I tillegg kan lese om hvordan det egentlig står til med den norske e-handelen i 2015.
  Les mer
 • Kaffeautomat priser

  Å ha en velfungerende kaffeautomat på jobben er svært viktig. Om du vurderer å gå til anskaffelse av en ny kaffeautomat til arbeidsplassen, er det en del faktorer som vil påvirke den endelige prisen.
  Les mer
 • Hvorfor virksomheten skal velge en printer med skanner?

  I følgende blogginnlegg vil vi redegjøre for hvilke fordeler virksomheten får ved å velge en printer med skanner.
  Les mer
 • Ekspertenes spådommer for 2016: Dette blir trendene på B2B-markedet i 2016

  Snart er 2015 over og vi går inn i et nytt år.

I den forbindelsen forhørte vi oss med noen av landets eksperter innen B2B-markedsføring om deres spådommer for 2016.
  Les mer
 • Ekspertenes beste råd: Slik optimaliserer du nettbutikken før jul

  Antall butikker på nett øker stadig, og det er viktig å legge en god strategi i forkant av julesalget, slik at mennesker ønsker å ta julegavehandelen i akkurat din butikk!
  Les mer
 • Printer for virksomheter i Oslo

  Er du på jakt etter en ny printer og holder til i Oslo-området? Ønsker virksomheten å kjøpe, leie eller lease printeren eller kanskje det bare er behov for mer informasjon? I dette innlegget vil vi gjøre det mer oversiktlig for virksomheten din å finne den rette leverandøren av printere i Oslo.
  Les mer
 • Kaffemaskin for virksomheter i Bergen

  Er dere lei av å måtte brygge ny kaffe hver time? Eller at kaffemaskinen slår seg vrang? Da er det på tide å investere i en ny kaffemaskin.
  Les mer
 • Kassesystem til restaurant

  Hvordan kassesystemet skal utformes avhenger av den enkelte virksomhet. I forhold til for eksempel frisørsalonger eller små butikker, krever ofte en restaurant et mer omfattende kassesystem.
  Les mer
 • Hvordan velge rett printer til din Mac?

  Det har blitt stadig mer vanlig å bruke Mac som arbeidsverktøy på kontoret.I dag er flere og flere blitt kompatible med Mac og sjansen for at du finner en printer som ikke kan anvendes med Mac er lav. I denne bloggposten vil vi se nærmere på printere til Mac.
  Les mer
 • Automatisk kaffemaskin

  Mange foretrekker en helautomatisk kaffemaskin, fremfor en semi-automatisk kaffemaskin. Dette er fordi den er forbundet med lite stress, rask brygging av kaffe, samt et godt utvalg av kaffetyper.
  Les mer
 • Prisen for printere

  risen på en printer varierer en del alt etter hvilke behov man har til funksjoner og kvalitet. Derfor er det viktig at bedriften er oppdatert på prisnivået før man skal gå til anskaffelse. I denne bloggpost vil vi forklare hva som påvirker prisen og gi mer informasjon om det generelle prisbildet for printere.
  Les mer
 • Leasing av kopimaskin

  Det er både fordeler og ulemper ved å velge leasing som finansieringsalternativ. I denne bloggposten vil du kunne lese mer om de, samt få mer informasjon om leasing av kopimaskiner.
  Les mer
 • Hva påvirker prisen på en kopimaskin?

  Har din virksomhet behov for en ny kopimaskin eller trenger enda en til? Da har du kommet til riktig sted. I denne bloggposten vil vi forklare hva som påvirker prisen når du kjøper en kopimaskin.
  Les mer
 • Sentralbord

  Hvis du vil vite mer om hva et sentralbord er så bør du lese videre. Vi vil i dette innlegget se mer på sentralbord og gå gjennom sentrale elementer ved dette.
  Les mer
 • Leasing av printer

  Ved leasing av maskinen slipper man for å betale et stort engangsbeløp, og kan i stedet dele finansieringen opp i mindre biter. Det kan både være fordeler og ulemper ved leasing. I denne bloggpost vil vi fortelle mer om disse samt gjøre deg klokere på begrepet leasing.
  Les mer
 • Slik finner du den billigste printeren til en god pris

  En del forbrukere søker gjerne etter det billigste alternativet når de skal vurdere produkter, noe som også er tilfellet på printermarkedet. Derfor vil vi i denne bloggpost gå igjennom noen sentrale ting som du skal tenke over for å finne den billigste printeren for deg.
  Les mer
 • Guide til internasjonale konferansemøter

  Ekspertvalg.no har laget en guide med tips og råd over hvilke ting virksomheten bør tenke på ved gjennomføring av internasjonale konferansemøter. Ta utgangspunkt i denne guiden og følg punktene for gjennomføring av konferansemøtene på en rask og enkel måte.
  Les mer
 • 10 sunnere snacksalternativer for studiehverdagen!

  Hvert år blir flere tusen nordmenn rammet av depresjon når høsten setter inn. Vi finner ofte trøst i søtsaker som sjokolade, kaker og andre kaloribomber. Her vil du finne 10 tips til sunnere snacks når mørket stiger på, og søtsuger kicker inn.
  Les mer
 • Kaffemaskin for virksomheter i Oslo

  De fleste virksomheter holder til i Oslo. Det er de ikke alene om - det gjør nemlig de fleste leverandører av kaffe også. La oss hjelpe deg med å finne den riktige kaffemaskinen for din bedrift i leverandørjungelen av kaffe.
  Les mer
 • Hvordan velge rett printer til ditt kontor?

  I den sammenheng kan det være vanskelig å vite hva som er den riktige printeren til deres kontoret. Derfor vil vi i følgende bloggpost gjøre det lettere for din virksomhet å velge rett printer til kontoret.
  Les mer
 • Kaffemaskin til kontoret

  Så mange som 9 av 10 nordmenn mener at pausekaffen på jobb er viktig. Er det på tide at ditt kontor oppgraderer kaffemaskinen? Da bør du lese videre..
  Les mer
 • Kassesystem til butikk

  Å ha et kassesystem som fungerer er viktig for alle butikker. Det er derfor viktig at du tenker godt igjennom hvilket kassesystem som passer best til deres behov og krav, innen du investerer i et nytt kassesystem.
  Les mer
 • 5 nyttige tips når man skal leie en multifunksjonsskriver

  Er din virksomhet på jakt etter en multifunksjonsskriver, men ikke ute etter å bruke store kostnader? Da kan det lønne seg å vurdere en leieavtale som et alternativ.
  Les mer
 • Kjøpe eller leie kaffemaskin?

  Det kan være vanskelig å bestemme seg for om man skal kjøpe eller leie en kaffemaskin. I denne bloggposten vil vi i Ekspertvalg prøve å hjelpe deg.
  Les mer
 • Beste inspirasjonsblogger for arbeidslivet 2015!

  Trenger du inspirasjon? Vi i Ekspertvalg har nominert det vi mener er de 40 beste inspirasjonsbloggene for arbeidslivet i Norge.
  Les mer