Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 06. oktober 2015

Kaffemaskin til kontoret

På tide å oppgradere kaffemaskinen på kontoret? Da bør du lese videre!

Kaffemaskin til kontoret

Pausekaffen på kontoret

Sammen med morgenkaffen, blir pausekaffen på jobb sett på som den kaffekoppen man er mest “avhengig av”. Så mange som 9 av 10 nordmenn mener at pausekaffen er viktig.

Bortsett fra at den såkalte pausekaffen blir sett på som viktig, har også kaffe flere positive effekter for kropp og sinn!

Kaffe…
.. motvirker trøtthet og øker konsentrasjonsevnen
.. øker reaksjonsevnen
.. fremmer fordøyelsen

Til sist og ikke minst vil kaffe kunne bidra til et bedre arbeidsmiljø på kontoret. At alle samles rundt kaffemaskinen til en prat kan være med på å bidra til økt trivsel og sosialisering. Dette vil igjen medføre at sykefraværet blir mindre, som vil spare bedriften for mange kostnader.

Kaffemaskin 4

Bare disse punktene i seg selv bør være grunn nok til å investere i en god og slitesterk kaffemaskin til kontoret. Vi skal nå se litt nærmere på det praktiske man bør tenke på før man går til innkjøp av en ny kaffemaskin.

Priser for kaffemaskin til kontoret

Kaffen som skal serveres til de ansatte på kontoret bør være av høy kvalitet, og ha høy kapasitetevne slik at den kan produsere flere kopper med kaffe på kort tid. Det finnes vel ikke noe mer frustrerende enn en kaffemaskin som henger seg opp og krangler? Dette vil kun skape frustrasjon blant de ansatte, og kaffemaskinen vil da virke mot sin hensikt, som nettopp er å skape ro, energi og glede.

Vi anbefaler deg derfor å investere i en god kaffemaskin av høy kvalitet. Det er ikke i denne utgiftsposten du skal spare på pengene. Å investere i de ansattes “trivsel” vil kun komme deg til gode i fremtiden. Om det likevel viser seg at økonomien ikke strekker til, finnes det alternativer som å leie eller å lease kaffemaskiner også.

Kaffemaskin Bedrift 5

Ulike type kaffemaskiner

Dagens utvalg av kaffemaskiner er stort, og det finnes mange modeller å velge mellom. De finnes i ulike størrelser, med forskjellige funksjoner og kapasitet og i ulike priskategorier. De kaffemaskinene man ofte skiller mellom er de som kan brygge forskjellige varianter av kaffe, og de typene som kun produserer alminnelig sort kaffe.

Det er i dag mest vanlig å kjøpe inn kaffemaskiner til kontoret som har flere valgmuligheter når det kommer til varianter av kaffe. Disse kaffemaskinene kan blant annet lage cappuccino og espresso, samt tevann og varm sjokolade. De fleste som driver en virksomhet kan se det som lønnsomt å tilby de ansatte valgmuligheter når det kommer til varme drikker.

Viktig å tenke på!

Det er desverre ikke så enkelt som å kun velge mellom kaffevarianter når du skal gå til innkjøp av en ny kaffemaskin til kontoret. Det er også en rekke andre funksjoner du må tenke gjennom før du bestemmer deg.

Hvis du ønsker å motta flere tilbud fra ulike leverandører gjennom oss, anbefaler vi deg å se igjennom disse punktene først. Dette er for å gi leverandørene våre et overblikk over hva dere ønsker dere, slik at tilbudene dere mottar vil være best mulig tilpasset deres behov.

Bryggingsmetode -3

Bestill et tilbud på kaffemaskin til kontoret i dag!

Innen du bestemmer deg for hvilken kaffemaskin du ønsker å kjøpe, kan det være fordelaktig å bestille flere tilbud.

Når du har mottatt tilbud fra våre ulike leverandører, får du mulighet til å sammenligne pris og kvalitet på de ulike maskinene, og deretter velge den løsningen som passer din bedrift best. Vi i Ekspertvalg.no hjelper deg gjerne med dette!

Du er altså mer enn velkommen til å fylle ut kontaktskjemaet som er øverst på denne siden. Deretter vil vi i Ekspertvalg.no kontakte deg for å forsikre oss om at våre samarbeidspartnere vil være i stand til å tilby dere det produktet som passer deres behov best!