Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 24. november 2015

Kaffeautomat priser

Bestill flere kostnadsfrie tilbud allerede i dag!

Kaffeautomat priser

Nordmenn drikker i gjennomsnitt fire kopper med kaffe hver dag. En stor del av denne kaffekonsumeringen foregår på arbeidsplassen. Å ha en velfungerende kaffeautomat på jobben er derfor svært viktig. Om du vurderer å gå til anskaffelse av en ny kaffeautomat til arbeidsplassen er det en del faktorer som vil påvirke den endelige prisen. Du bør blant annet kartlegge følgende:

  • Hvor mange bruker kaffemaskinen?
  • Hvor mye kaffe konsumeres det?

Du må også tenke over andre prisfaktorer som blant annet størrelse, kvalitet, smaksvarianter, design og varmerke.

Kaffeautomat Pris 2

Ta kontakt med oss i Ekspertvalg i dag, så skal vi hjelpe deg med å komme i kontakt med flere leverandører. Det er både enkelt og helt kostnadsfritt!

Hva vil prisen for en kaffeautomat bli for din arbeidsplass?

Prisen for en kaffeautomat vil variere på bakgrunn av flere faktorer, og det er derfor vanskelig å fastslå en fast pris. Prisnivået vil påvirkes av blant annet automatens ytelse, design, varemerke og forbruksvarer.

Ved anskaffelse av en kaffeautomat kan man enten velge å kjøpe, leie eller å lease maskinen. Om man har behov for å anvende kaffeautomaten under en kortere periode, kan det å leie eller å lease være et godt alternativ. Denne kostnaden kan dog bli dyr om det strekker seg over en lengre tidsperiode. Om dette er tilfelle vil det ofte være bedre å vurdere et direkte kjøp. Prisnivået på en alminnelig kaffeautomat vil variere, men de fleste varianter befinner seg på et prisnivå mellom 10.000 og 70.000 kroner.

Kaffeautomat Pris 4

Faktorer som vil påvirke prisen for en kaffeautomat

  • Størrelse
  • Design
  • Modelltype
  • Kapasitet
  • Ytelse
  • Tilbud av smaksvarianter

Noe som også vil påvirke prisen er om kaffeautomaten brygger kaffe på hele bønner, malt kaffe eller pulver. Å brygge kaffe på hele bønner er mer kostbart, hvilket vil innebære at driftkostnaden vil bli noe høyere for automater som brygger kaffe på denne måten.

Priser for forsyninger til kaffeautomaten

Hvilke forsyninger som anvendes for å brygge kaffen har en stor innvirkning på kaffeautomatens løpende kostnad. Med forsyninger i dette tilfellet, mener vi hovedsaklig kaffebønner eller malte kaffebønner som brukes til å produsere den ferdige kaffen. Kostnaden for å brygge kaffe av hele bønner er vanligvis høyere, enn ved å bruke malt kaffe eller pulver.

Kaffeautomat Pris

Priser for serviceavtaler til kaffeautomaten

Kaffeautomater har kapasitet til å brygge forskjellige type kaffevarianter, i store mengder, på kort tid. Automatiske kaffemaskiner kan kjøpes med en tilhørende serviceavtale. Disse avtalene finnes i ulike varianter, og skiller seg derfor fra hverandre også med tanke på pris.
Faktorer som du bør ta hensyn til i dette tilfellet er hvilken form for vedlikehold dere ønsker, og hvor mange regelmessige kontroller dere ønsker. Hvordan serviceavtalen utformes kan man avtale med leverandøren av kaffeautomaten som man velger å kjøpe.

Hvilke øvrige tjenester inngår i kjøpet av en kaffeautomat?

Vanligvis så vil kostnaden for leveranse og installasjon være inkludert, uavhengig om du ønsker å kjøpe, leie eller å lease kaffeautomaten. Når det kommer til service og vedlikehold vil dette variere mellom de ulike leverandørene.

Om du vurderer å kjøpe kaffe fra leverandøren, finnes det ofte ulike avtaler som ser til at kaffeautomaten alltid er påfylt med kaffe, melk og annet nødvendig tilbehør.

En serviceavtale er bra å inkludere i kjøpet om det skulle skje noe med maskinen, slik at leverandøren kan sende en servicetekniker for å undersøke problemet så fort som mulig.

Les også: Kaffemaskin til bedriften