Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 17. november 2015

Printer for virksomheter i Oslo

Bestill flere kostnadsfrie tilbud her i dag!

Printer for virksomheter i Oslo

For at moderne virksomheter og arbeidsplasser skal fungere optimalt er det nødvendig med en velfungerende printer. Pris, kvalitet og kapasitet varierer mellom de ulike produsentene og valgmulighetene er mange. Derfor er det lurt å undersøke hvilke leverandører som finnes i din by.

Er du på jakt etter en ny printer og holder til i Oslo-området? Ønsker virksomheten å kjøpe, leie eller lease printeren eller kanskje det bare er behov for mer informasjon? I dette innlegget vil vi gjøre det mer oversiktlig for virksomheten din å finne den rette leverandøren av printere i Oslo.

Les mer om kontorprinter her!

Printer Oslo.jpg

Virksomhet etablert i Oslo-området?

I dag er det mange etablerte virksomheter i Oslo eller rundt Oslo-området. Faktisk betraktes Oslo som en av Europas hurtigst voksende byer, noe som kan sees på næringslivet i byen. Oslo er også hjem til verdensledende industrier som blant annet maritime industrier, finans, IKT, energi og miljøvennlige teknologier.

Derfor er det viktig, om din bedrift holder til i Oslo-området, at den dekker alle behovene som måtte oppstå for kontorløsninger. Blant annet er en god printerløsning med på å dekke noe av behovet. Her finnes det flere forskjellige maskiner som man kan velge mellom til kontoret.

Hva skal overveies ved anskaffelsen av en ny printer?

Ved prosessen med å anskaffe en ny maskin er det mange faktorer som påvirker valget. Derfor bør det kartlegges og analyseres hvilke behov bedriften trenger til printeren. For å hjelpe deg på veie anbefales det å overveie nedenstående faktorer før innkjøpet skal foretas:

  • Papirstørrelse: Skal det utskrives både A3 og A4 eller bare A4?
  • Utskriftstype: Skal det gjøres utskrifter i farge eller kun svarthvitt?
  • Hastighet: Hvor rask skal det kunne printes?
  • Kapasitet: Hvor mange brukere skal benytte seg av maskinen?
  • Funksjoner: Hvilke funksjoner skal maskinen kunne ha?

Etterspørres det flere funksjoner kan det være aktuelt å overveie en multifunksjonsskriver. Denne typen maskiner kan dermed dekke flere forskjellige funksjoner og behov som bedriften måtte ha.

Multifunksjonsskriver 1

Kjøpe eller leie printer i Oslo?

Det finnes mange tilgjengelige leverandører I Oslo som tilbyr ulike produksjonsmodeller og varemerker. Disse maskinene har varierende funksjoner, prisnivå, kapasitet og driftsforbruk. I tillegg opererer leverandørene med ulik prisnivå og design av serviceavtale for printere i Oslo.

I de fleste tilfeller har moderne virksomheten bruk for flere funksjoner som kopiering, printing og scanning. Mer krav og behov, betyr høyere pris på printeren som kan medføre en dyr enkeltkostnad på alt fra 10.000 kr til 100.0000 kroner. Alternativet kan da være å leie eller lease maskinen til ditt kontor i Oslo.

Fordelen med å leie eller lease er at man kan få inkludert serviceavtale i leien. Det er også et gunstig alternativ for bedrifter som bare har behov for en printer i en mindre periode. Om man derimot har behov for å ha maskinen for en lengre periode kan det lønne seg å kjøpe den. For å finne den printerløsningen som best passer din virksomhet i Oslo anbefales det å undersøke ulike tilbud med din lokale leverandør i Oslo.

Kopimaskin .jpg

Hvorfor virksomheten skal ha en serviceavtale?

Opplever bedriften ofte at printeren ikke fungerer eller henger seg opp? Ofte tom for forbruksmateriale som papir eller ulike typer blekk? Da bør du vurdere sterkt å tegne en serviceavtale med din leverandør i Oslo-området.

Ved å velge en serviceavtale får du reparasjon og vedlikehold av maskinen med i avtalen. I tillegg kan du hos enkelte leverandører få oppdatering av printer slik at du har det nyeste software på maskinen. Det bør dog nevnes at prisen og innholdet i avtalen varierer mellom de ulike leverandørene, men ofte blir prisen for en serviceavtale langt billigere sammenlignet med å reparere den selv.

Hvordan velger jeg leverandør i Oslo?

Uavhengig av hvilken printer virksomheten velger, så opererer leverandørene med forskjellig prisnivå og ulike tilbud. Når du skal analysere tilbudene fra mulige leverandører kan du sammenligne dem ut i fra følgende:

  • Hva koster leveransen for maskinen?
  • Hva koster installering av printeren?
  • Hvilke tjenester inngår i serviceavtalen?
  • Hvor lang er responstiden fra leverandøren? Tiden det tar fra du har kontaktet leverandøren til han/hun faktisk løser problemet.

Tilbud på printer i Oslo?

Ettersom det finnes et stort tilbud av printere på det norske markedet, kan det være svært å orientere seg om hvilken maskin som passer best for dine spesifikke behov. Dermed er det ikke sagt at man kan få hjelp. Ved å anvende Ekspertvalg for å finne en god printerløsning i Oslo kan en lang og komplisert søkeprosess unngås.

Hos oss kan du nemlig motta gratis og uforpliktende tilbud på printer fra flere forskjellige leverandører i Oslo-området. Det eneste du trenger å gjøre er å utfylle kontraktformularen på høyre side og du vil høre mer fra oss.