Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 10. november 2020

Hva slags seng er du utte etter?

Content NO

Når du har bestemt deg for å kjøpe en ny seng så er det visse ting som en må vite på forhånd. Kanskje det viktigste er hvordan budsjettet ser ut, for om du råd så bør du forsøke å kjøpe noe som er av skikkelig kvalitet. Det er klart, det koster jo også penger, men det er noe som kommer til å holde lenge, i flere år, noe som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en ny seng på mange år. Samtidig er det jo ofte slik at man kanskje ikke har så mye kunnskap. Vanligvis ville ikke det vært et stort problem, da man tidligere dro direkte til butikken og snakket med selgerne om sengen. Det er litt vanskeligere nå som vi gjør mye av shoppingen vår på nett. Man får ikke den der direkte kontakten man behøver for å få informasjonen. Men det har Bedre Nætter gjort noe med.

Først og fremst kan du jo lese hva de har å si om de ulike variantene av senger de selger. Det er massevis av informasjon å finne på selve siden, og det forklarer mye av det du behøver å vite om. I tillegg er det veldig mye å lese om de enkelte sengene, hvor du hele tiden kan sammenligne de ulike funksjonene og praktiske hensyn du måtte ha. Til slutt kan du jo kontakte kundetjenesten deres direkte om du skulle ha spørsmål du ikke finner svar på. Det gjør at du er sikret en god service og at sjansene for å finne den rette sengen blir mye høyere. Det er jo ikke slik at du må teste sengen fysisk før du kjøper den, og du har jo alltids returrett om det skulle være noe du blir misfornøyd med når du får sengen hjem. Det høres egentlig ganske bra ut!