Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 11. desember 2020

Ha alt du trenger hjemme

Content NO

Vi har alltid vært av den formening at det er ingenting som er bedre enn å ha alt du trenger hjemme. Vi snakker spesifikt om verktøy og vanlige maskiner som ofte kan komme til bruk både her og der. Det er jo sånn at ikke alle er like behendige og kunnskapsrike, men det å ha en full verktøykasse bør være et minimum. Men om du har en litt større interesse for verktøy og maskiner kan det hende at du bør besøke https://smaskin.no/ ofte. De har alt du trenger, uansett om det er for hobby, profesjonell bruk eller for en annen årsak.

Dette er en bedrift som har eksistert siden 1899, så godt over 100 år altså. Og man driver ikke så lenge uten å tilegne seg kunnskap og erfaring som er livsviktig for hvordan man skal behandle kunder. Kunder som handler der vet ofte hva de vil ha, og det reflekteres i utvalget. Men noe av det de selger er ikke bare for hobbybruk i garasjen. De har også produkter laget for større selskap som er avhengige av slike maskiner. Så ethvert behov er altså dekket, men fokuset for deg som privatperson bør være på å få hjem det som er nødvendig for alle hjem.

Trenger du hjelp?

Det kan hende at du ikke kan så mye om dette, og om du har satt i gang et prosjekt hjemme kan det hende at du behøver hjelp. Heldigvis er folkene hos Smaskin.no svært kunnskapsrike og kan hjelpe deg med alle spørsmål og problemer du eventuelt måtte ha. Ekspertisen deres sånn sett er gull verdt, og med kategorier som Skjæreverktøy, Holdning, Måleverktøy, Maskiner og Maskintilbehør, Håndverktøy & Kjemi vil du finne litt av hvert. Det er ikke alle butikker man kan si det samme om og det gjør at du bør i det minste besøke Smkasin og se om de har noe for deg der!