Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 18. mai 2021

Disse mellomstore skriverne anbefaler ekspertene

Content NO

Det begynner å bli mange år siden enkelte eksperter forutså det «papirløse samfunnet», men den dag i dag finner vi printere både i store kontormiljøer og i private hjem. I mange tilfeller er det helt enkelt greit med papirer og utskrifter, istedenfor materiale på en skjerm. Det finnes derfor også et gigantisk utvalg skrivere på markedet, men hvilken er den beste i mellomklassen?

Velg en skriver som er tilpasset ditt unike behov

Det aller første du bør gjøre når du vurderer ny skriver, det er å avklare eget behov. Det gir ikke mening å kjøpe en skriver der du må bytte blekkpatroner hver eneste dag – eller velge en stor laserprinter hvis du bare vil benytte noen få prosent av kapasiteten.

Lyreco kan tilby et bredt utvalg skrivere, og da ikke bare de klassiske gigantiske multifunksjonsenhetene. I et kontormiljø med flere hundre brukere har slike enheter selvfølgelig sin plass, men mange små og mellomstore bedrifter vil få behovene sine dekket av en mindre laserskriver eller blekkskriver.

Økonomi og miljø henger sammen når du kjøper skriver

Lyreco har blant annet printere med såkalt «EcoTank»-teknologi, og tilsvarende løsninger under andre merkenavn, i sortimentet. Blekkskrivere har fått et litt frynsete rykte med tanke på blekkpatroner som noen ganger har latterlig lav kapasitet – noe som verken er bra for lommeboken eller miljøet. Nå finnes det et utvalg blekkskrivere som ikke bygger på modellen der produsenten skal tjene inn subsidiering av selve printeren med kostbart blekk, og det betyr igjen at du for eksempel kan kjøpe en printer som leveres med sort blekk som holder til hele 11 000 sider utskrift.

Det er sterkt anbefalt å ta høyde for slike faktorer når du velger skriver, og Lyreco bidrar også til mer holdbare innkjøp og kontordrift ved å trekke fram alternativer som på denne måten sparer både penger og miljøet. Det er en kombinasjon som er vanskelig å matche.