Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 18. juni 2021

Baderomsinnredning for små og mellomstore norske bedrifter

Content NO

De aller fleste norske bedrifter har ikke noen egen «facility manager», eller en egen driftsavdeling som tar seg av lokalene. Det betyr også at det kan være daglig leder som sitter med ansvaret for alt fra spiserom til toalett- og dusjfasiliteter. For noen er det kanskje irriterende detaljer og forstyrrelser i en hektisk hverdag, men vær klar over at et rent, lyst og hygienisk baderom er et minimumskrav for dine ansatte.

Innredning som kombinerer design og funksjonalitet

Det er viktig å huske på funksjon, hele veien fra daglig rengjøring til større vedlikehold, allerede når du planlegger badet. Det finnes mye lekkert baderomstilbehør som samtidig har mange smarte funksjoner – som passer også for bedrifter.

  • Velg skuffer og inndelinger som gjør det enkelt å holde badet ryddig. De klassiske skapene passer selvfølgelig inn på noen bad, men skuffer er ofte den beste løsningen. Samtidig er det sjelden nødvendig med like mye oppbevaring som på et privat badeværelse. Vurder låsbare skap hvis bedriften også tilbyr dusjfasiliteter til ansatte som sykler eller jogger til jobb.
  • God hygiene er alfa og omega. Legg til rette for bruk av papirhåndklær, lufttørker eller eventuelt automater med stoffhåndkle – allerede fra begynnelsen av. Det handler ikke bare om velvære og komfort, god håndhygiene er helt nødvendig for å unngå forskjellige typer smitte på arbeidsplassen.

Velg løsninger som gjør det enkelt å holde rent

Det er viktig å holde det rent og ryddig på badet. En funksjonell baderomsinnredning gjør det mye enklere å faktisk opprettholde et hygienisk og rent bad.

Velg overflater som er enkle å vaske. En minimalistisk stil, med skuffer og skap uten håndtak, vil kunne være med på å gjøre det enklere å vaske og rengjøre hele innredningen. Bedrifter som bruker vaskefirma, kan selvfølgelig få råd og innspill om løsninger som de anbefaler. Det er uansett viktig at fasilitetene er rene og innbydende til enhver tid.