Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 25. juni 2021

Skjem bort en medarbeider med en solseng

Content NO

Det er et litt trist faktum at vi ikke har så mye sol her i Norge. Soldagene våre er kortere enn de aller fleste andre land i verden, så det gjelder å dra nytte av den så mye som mulig mens vi har den. Det er ikke tilfeldig at nordmenn tar av seg med en gang de ser en solstråle, det er noe vi strengt tatt behøver mer av i våre liv. Mange bare legger seg på gresset og nyter solen, men andre vil ha det litt mer komfortabelt, og hva er vel mer komfortabelt enn en god solseng?

Ikke mye spør du oss, men det handler jo om å finne den som er rett for deg, eller kanskje den personen du vil kjøpe til? Da må du ta med i betraktningen ting som din egen kropp, hvor stor solsengen er, og materialet du vil at det skal ha. Det er mye variasjon i valgene, heldigvis finnes det veldig mange solsenger også. Det viktige er at du tar deg god tid til å se hva som finnes, og ikke bare kjøper det som virker best umiddelbart. Da gir du deg selv en god sjanse til å finne det du behøver, samtidig som du unngår å kjøpe feil.

Det er noe du for eksempel kan kjøpe til en venn eller til en medarbeider du har et godt forhold til. Det er kanskje noe mange ikke unner seg selv, og heller bruker et håndkle på stranda. Men om du er hjemme så er det mye mer komfortabelt med en god solseng. Greit nok, det er kanskje ikke en tradisjonell gave som sådan, men derfor vil den jo bli desto mer minneverdig som en gave. Det er greit å være litt utradisjonell i blant, men det er i det minste en veldig fin gave som kan gi energi, bokstavelig talt!