Kundeservice:
Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 18.00
Fredag kl. 09.00 - 16.00
Sist oppdatert: 06. oktober 2021

Har bedriften din brand awareness?

Content NO

Det er et spørsmål mange bedrifter stadig vekk må stille seg. Det holder ikke å foreta seg noe en gang i blant. Man må gjøre verden klar over at bedriften, og varemerket ditt eksisterer.

Det er jo derfor det finnes en egen høyere utdannelse innen markedsføring, men det å finne gode løsninger kan noen ganger være vanskelig. For det kommer jo også an på hva man faktisk er villig til å betale, og hva man føler man er tjent med å gjøre. Det er dog ofte de små detaljene som kan ha størst effekt.

For eksempel er det smart at dine medarbeidere har klær og produkter med bedriftens logo eller motto på trykk. Det har du sannsynligvis sett før, men kanskje ikke tenkt over så mye. Men det ligger der i underbevisstheten din, som når du kanskje har sett capser med trykk på. Bare tenk på hvor populært baseballaget New York Yankees er, og det er bare på grunn av capsene. I hvert fall om vi snakker her i Europa. Det er selvsagt reklame i stor skala, men prinsippet for din bedrift er det samme, det kommer bare an på om du våger, og hva du velger å gjøre.

Få billige capser med trykk

Man er jo ofte ute etter den beste mulige måten å reklamere seg selv på. Både for å få til brand awareness, men også når det kommer til pris. For reklame koster jo penger, og avhengig på din bedrifts muligheter må man jo se an investeringsmulighetene i forhold til hvor mye penger man har. Ikke minst er det viktig å forsøke å forutse hva slags effekt reklamen vil ha. Men det er nok ganske sikkert at capser med trykk på fungerer. Og det er tross alt snakk om noen tusen kroner her bare, spesielt om du går inn på lenken vi har lagt til.

Da vil du komme til Axonprofil.no, en nettbutikk som spesialiserer i dette. Og ikke bare for capser, men for alt du har i kontoret og andre plagg, som jakker, gensere og bukser. Du kan i teorien få trykk på alt mulig rart, og det er noe denne butikken hjelper deg med. Du kan velge mellom forskjellige typer av capser, og det er også god variasjon på prisene. Det betyr at du kan velge det som passer deg best, både når det gjelder prisen, men også rent estetisk. Det høres vel bra ut?