Kaffemaskin

Sammenlign pris og kvalitet på kaffemaskiner

Spar tid

Finn raskt og enkelt din leverandør – overalt i Norge

Spar penger

Sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste!

Gratis og uforpliktende

Det er 100% gratis og uforpliktende å bestille tilbud

Vi samarbeider med
1
2
3
Få opptil 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få opptil 4 gratis tilbud fra ledende leverandører!
Det tar bare ett minutt!

Hvor skal kaffemaskinen brukes?

Det tar bare ett minutt!
Sist oppdatert: 24. mars 2017

Den beste kaffemaskinen for din virksomhet..

                                       .. er den som er tilpasset dere og deres behov


For de fleste av dagens virksomheter, spiller kaffemaskinen en vesentlig rolle. Kaffe serveres og tilbys hver dag, alle dager i året, til både ansatte og klienter.

Det er flere avgjørende faktorer som en bør tenke igjennom før man går til anskaffelse av en kaffemaskin, som blant annet:

 • Hvor mye kaffe konsumeres per dag?
 • Bør man kjøpe, leie eller lease?
 • Hva bør vektlegges ved kjøp av en kaffemaskin?
 • Hvor mye penger er det ønskelig å bruke?

Hvor mye kaffe konsumerer din virksomhet?

Dagens kaffemaskiner kan produsere alt fra 15 – 500 kaffekopper per dag. Det er derfor viktig å vurdere hvor stor kapasitet din virksomhet behøver.

 • Er virksomheten din stor, og trenger en kaffemaskin i hver etasje? Eller trenger dere kun en i kantinen? 
 • Bør kaffemaskinen klare å produsere to kopper om gangen? Eller holder det med en kaffekopp?

Ved å finne ut hvor mye kaffe din virksomhet drikker per dag, kan vi hjelpe deg med å finne den løsningen og beste kaffemaskin som vil være mest lønnsom for din bedrift. Vi sammenligner priser og produkter hos de forskjellige leverandørene på markedet, slik at du får den beste prisen på akkurat det produktet du ønsker.

Kaffemaskiner

Kjøpe, leie eller lease en kaffemaskin?

Det er flere faktorer som spiller inn på spørsmålet om man bør kjøpe eller leie en kaffemaskin. Det viktigste å vurdere er kostnadene ved å foreta en slik investering, og driftskostnadene ved å ha en kaffemaskin.

 • Kjøpe

Ved å investere i en kaffemaskin vil virksomheten kunne redusere de langsiktige
kostnadene som kan forekomme. Du trenger heller ikke å betale renter til en annen
part. Ved å investere i en kaffemaskin av høy kvalitet vil det også koste deg mindre i
form av service og vedlikehold.

 • Leie

Av flere årsaker har flere bedrifter begynt å leie kaffemaskiner istedenfor å kjøpe. To
årsaker kan være:

1. Ved å leie en kaffemaskin trenger du ikke å selv stå for de praktiske problemene, da de fleste leverandører tilbyr gratis service og vedlikehold.

2. Hvis du er usikker på hvilken kaffemaskin som vil passe din virksomhet best, kan det å leie være en god løsning. Det kan hjelpe deg om du senere ønsker å investere i en kaffemaskin, da du allerede har erfaring med en eller flere maskiner.

 • Lease

Å lease kaffemaskin kan være en god løsning for din virksomhet om dere har et
begrenset budsjett. Betalingene er vanligvis spredt over flere perioder, noe som
kan gjøre betalingen enklere. De fleste leasingavtaler har også som leieavtaler ofte
service og vedlikehold inkludert i prisen. En bør dog huske på at du forplikter deg til en viss tid ved å lease kaffemaskin, og straffegebyrer kan forekomme om du må heve kontrakten før den løpte tiden har utgått.

Driftskostnader

Driftskostnadene vil være gjeldende uansett om man velger å kjøpe, leie eller å lease en kaffemaskin. Eksempler på driftskostnader kan være re-fylling, rengjøring og vedlikehold.

Undersøk muligheter for rengjøring og vedlikehold

Rengjøring og vedlikehold er ofte inkludert i prisen ved inngåelse av en leie- eller leasingavtale. Det er dog fullt mulig å inkludere en slik avtale ved kjøp av en kaffemaskin også. Dette sees på som et ressursbesparende tiltak for bedriften, da en slipper å ta hånd om dette selv.

Å rengjøre og vedlikeholde drikkemaskiner er spesielt viktig med tanke på hygiene. Alle kaffemaskiner er også avhengig av jevnlig vedlikehold for å beholde den gode smaken og kvaliteten på kaffen.

Kaffemaskin1

Hva bør vektlegges ved kjøp av en kaffemaskin?

Dagens utvalg av kaffemaskiner er stort. Det er derfor viktig å vurdere hvilke kriterier som er viktigst for din virksomhet.

 • Ønsker du å bruke ferdig malt kaffe eller kaffebønner?
 • Ønsker du at kaffemaskinen skal kunne produsere spesifikke typer kaffe?
  For eksempel cappuccino eller espresso? Eller varm sjokolade?
 • Hvor stor produksjonskapasitet trenger du?
 • Er bryggetiden en avgjørende faktor?
 • Vil du ha muligheten til å produsere to kopper kaffe om gangen?

Alle virksomheter er forskjellige, og har forskjellige ønsker og behov. En ting er dog sikkert. Forskning viser nemlig at 90 prosent av nordmenns kaffedrikking foregår enten hjemme eller på jobb. Å tilby sine kunder og ansatte den kaffen de ønsker er derfor utrolig viktig!

Fordeler med å investere i en kaffemaskin

Ved å investere i en kaffemaskin tilbyr du dine kunder, besøkende og ansatte mer enn bare en kopp kaffe. Fordelene er så mange flere:

Bedre helse

Forskning har vist at kaffe har flere helsegevinster, samt at det gir deg en oppkvikkende effekt. Økt helse vil føre til friske ansatte, som igjen vil føre til mindre fravær, og lavere helsekostnader. Kaffe kan for eksempel:

 • Redusere risikoen for å få Alzheimers
 • Redusere risikoen for depresjon
 • Motvirke diabetes type 2
 • Holde hjertet sunt

Gjestfrihet

Å by kunder og besøkende på en kopp kaffe vil bidra til en god start på et hvert møte. Om du har investert i en god kaffemaskin viser du også kunden at du ønsker å tilby den beste kaffen, med forskjellige kaffevarianter. Kun det beste er godt nok!

Sosialt

Kaffepausen som gjerne finner sted noen timer etter lunsj er et normalt fenomen i Norge. Det samler de ansatte sammen, og vil bidra til å skape et godt arbeidsmiljø på jobben.

Kaffemaskin 4

Kaffemaskin til butikken, kontoret eller restauranten

Uavhengig om dere trenger en kaffemaskin til kantinen, skolen, cafèen, kontoret eller butikken vil våre leverandører finne den beste kaffemaskinen som vil passe deres behov.

Vi har leverandører som tilbyr kaffemaskiner i alle prisklasser, fasonger og størrelser. Dere trenger derfor ikke å bekymre dere for at deres virksomhet enten er for stor eller for liten for å motta et godt tilbud fra våre leverandører.

Kaffemaskin priser

Det er stor variasjon når det kommer til priser på kaffemaskiner. Faktorer som blant annet størrelse, utvalg av kaffevarianter og produksjonskapasitet spiller en vesentlig rolle. Slitesterke kaffemaskiner med stor produksjonskapasitet vil selvsagt ha en høyere pris, enn kaffemaskiner med mindre kapasitetsvolum for eksempel. Finn den beste kaffemaskin avtale for din bedrift.

Send gjerne inn din forespørsel til oss, så skal vi finne det beste tilbudet til deg!