Helautomatisk kaffemaskin

Sammenlign pris og kvalitet på helautomatiske kaffemaskiner

Spar tid

Finn raskt og enkelt din leverandør – overalt i Norge

Spar penger

Sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste!

Gratis og uforpliktende

Det er 100% gratis og uforpliktende å bestille tilbud

Vi samarbeider med
1
2
3
Få opptil 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få opptil 4 gratis tilbud fra ledende leverandører!
Det tar bare ett minutt!

Hvor skal kaffemaskinen brukes?

Det tar bare ett minutt!
Sist oppdatert: 24. januar 2017

Informasjon om helautomatiske kaffemaskiner

En helautomatisk kaffemaskin er en kaffemaskin som gjør det mulig å brygge en kopp kaffe ved å kun trykke på en knapp. Denne type kaffemaskin er derfor svært brukervennlig og lett å håndtere. Det er nettopp på grunn av dette at mange virksomheter velger en helautomatisk kaffemaskin.

Mange foretrekker en helautomatisk kaffemaskin. Dette er fordi den er forbundet med lite stress, rask brygging av kaffe, samt et godt utvalg av kaffetyper.

En helautomatisk kaffemaskin har ofte flere muligheter i forhold til kaffetyper som man kan velge mellom, enn det semi-automatiske kaffemaskiner har. En semi-automatisk kaffemaskin brygger som oftest kun alminnelig sort kaffe eller espresso, hvor brukeren selv må tilbrede melk eller lignende, om det skal lages en spesiell type kaffe.

Fordeler med en helautomatisk kaffemaskin

Det er en rekke fordeler ved å velge en helautomatisk kaffemaskin, fremfor en semiautomatisk kaffemaskin.

  1. For det første gjør en helautomatisk kaffemaskin det enklere for de ansatte å få en god kopp kaffe, siden de slipper å brygge eller tilsette noe selv.
  2. For det andre så er en helautomatisk kaffemaskin rask, noe som betyr at man unngår lange køer ved kaffemaskinen, og unødvendig tid på å vente på kaffe.
  3. For det tredje så tilbyr de helautomatiske kaffemaskinene flere kaffetyper, noe som gjør at alle blir tilbudt den type kaffe de selv ønsker.

Helautomatiske kaffemaskiner tilbyr et stort utvalg av smaker

Den største årsaken til at de fleste bedrifter velger en helautomatiske kaffemaskin er at utvalget av kaffetyper er større. Med de fleste helautomatiske kaffemaskinene kan du også lage varmtvann til te og varm sjokolade. Denne kaffemaskinen er derfor mer allsidig enn det en semiautomatisk, eller en alminnelig kaffemaskin er.

Utover muligheten for flere kaffetyper, varmt vann og varm sjokolade er det også mange som velger en helautomatisk kaffemaskin på grunn av kvaliteten. Nåtidens helautomatiske maskiner leverer nemlig kaffe av den beste barista kvalitet.

Helautomatisk Kaffemaskin 4

Noen av maskinene er til og med blitt så gode at mange restauranter og caféer har byttet ut de semiautomatiske maskinene mot helautomatiske kaffemaskiner. En fordel med de helautomatiske kaffemaskinene er nettopp det at kaffen blir like god hver gang. Det er derfor ikke slik at du kan få en perfekt kopp kaffe en dag, og en dårlig kopp kaffe en annen dag.

Vedlikeholdelse og holdbarhet

De helautomatiske kaffemaskinene har i dag en utrolig høy kvalitet, noe som gjør at de holder i lang tid og kan sees på som en sikker investering. Når det kommer til vedlikeholdelse, er de fleste kaffemaskinene utstyrt med et rensesystem, som betyr at vedlikeholdelsen vil ligge på et minimum.

På tross av dette, kan det være en fordel å tegne en serviceavtale på kaffemaskinen, da man selv slipper å tenke på vedlikeholdelse og reparasjoner som kan forekomme. Det er også mulig å inngå en avtale hvor et selskap kommer å fyller på kaffe og andre nødvendige varer. På denne måte så slipper dere å tenke på selve driften i det hele tatt. Å få til en slik avtale, er bare en liten telefonsamtale unna!

Helautomatisk Kaffemaskin 5

Om man ikke ønsker å tegne en slik avtale, er det svært viktig å forholde seg til de veiledende instruksjoner som følger med maskinen når det kommer til rengjøring. Ved å benytte seg av produsentens egne rengjøringsprodukter, vil du også sikre deg mot eventuelle skader i forbindelse med rengjøring og vedlikeholdelse av kaffemaskinen.

Hva vil en helautomatisk kaffemaskin koste?

Det er vanskelig å si hva en helautomatisk kaffemaskin vil koste. Prisen vil variere i forhold til modell, kapasitet, funksjoner og om man ønsker å ha med en serviceavtale for eksempel. Jo større og mer avansert kaffemaskinen er, jo mer vil den koste.

Hvis din bedrift ønsker en helautomatisk kaffemaskin, er dere mer enn velkomne til å kontakte oss på Ekspertvalg.no. Vi sørger for å matche deres ønsker med våres partneres produkter, hvor dere vil motta opptil fire tilbud på helautomatiske kaffemaskiner av høy kvalitet.

Helautomatisk Kaffemaskin

Hva er forskjellen mellom en helautomatisk kaffemaskin og en semi-automatisk kaffemaskin?

Det er mange som ikke kjenner til forskjellene mellom de to maskinene. En helautomatisk kaffemaskin er en stor kaffemaskin hvor alt blir gjort automatisk. Det vil si at du får en kaffemaskin med kvern, som kverner og brygger kaffen, samt varmer og skummer melken automatisk. Det eneste man behøver å gjøre med en helautomatisk kaffemaskin er å justere mengden sukker og melk. Dette gjøres via brukerpanelet på kaffemaskinen.

Helautomatisk Kaffemaskin 3

En semiautomatisk kaffemaskin er derimot langt i fra automatisk. Får å brygge en kopp med kaffe er det en del manuelt arbeid som må gjøres. Man skiller primært mellom to forskjellige typer av semiautomatiske kaffemaskiner:

  1. Den ene typen kverner, presser og brygger kaffeshoten som skal i kaffen.
  2. Den andre typen må man selve kverne, presse og brygge kaffebønnene.

Det er derfor mer arbeid og tid forbundet med en semiautomatisk kaffemaskin, enn det er med en helautomatisk kaffemaskin. På de semiautomatiske kaffemaskinene må du også tilbrede og tilsette melk selv, om du ønsker noe annet enn sort kaffe eller espresso.

Det største problemet med en semiautomatisk kaffemaskin er hvis de ansatte ikke vet hvordan de skal betjene kaffemaskinen. Det kan føre til irritasjon blant de ansatte, som igjen kan føre til en negativ atmosfære på arbeidsplassen. Det er derfor viktig med opplæring i bruk av maskinen, om man ønsker en semiautomatisk kaffemaskin på jobben.