Kaffemaskin til bedriften

Sammenlign pris på kaffemaskiner til bedriften

Spar tid

Finn raskt og enkelt din leverandør – overalt i Norge

Spar penger

Sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste!

Gratis og uforpliktende

Det er 100% gratis og uforpliktende å bestille tilbud

Vi samarbeider med
1
2
3
Få opptil 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få opptil 4 gratis tilbud fra ledende leverandører!
Det tar bare ett minutt!

Hvor skal kaffemaskinen brukes?

Det tar bare ett minutt!
Sist oppdatert: 24. mars 2017

Alle bedrifter trenger en kaffemaskin

En kaffemaskin kan innebære en vesentlig kostnad for bedriften. Likevel veier fordelene ved å gå til innkjøp av en kaffemaskin for bedrifter mye mer. Å kunne tilby de ansatte en eller flere kopper med god kaffe i løpet av arbeidsdagen er viktig. Ett par kopper med kaffe om dagen har nemlig flere positive effekter på kropp og sinn.

Kaffe...

 • .. motvirker trøtthet, og øker konsentrasjonsevnen 
 • .. øker reaksjonsevnen
 • .. fremmer fordøyelsen

Kaffe vil også kunne øke det sosiale på jobben, som vil skape et bedre arbeidsmiljø. Trivsel og godt miljø innad i bedriften er viktig for å blant annet unngå sykemeldinger og fravær. Kostnaden ved å gå til innkjøp av en kaffemaskin, kan altså på lengre sikt sees på som både lønnsomt og svært nødvendig.

Pris på kaffemaskin til bedrifter

En kaffemaskin til bedriften skal ofte kunne oppfylle flere krav. Kaffen skal smake godt, det skal gå raskt og prisen per kopp skal være rimelig. Ytterligere ønsker kan være at kaffemaskinen skal kunne produsere varmtvann til te, flere typer kaffe og varm sjokolade.

Avhengig av hvilke krav man stiller til kaffemaskinen, og hvor mange kopper kaffe som konsumeres per dag, vil prisen på en kaffemaskin av god kvalitet variere. En kaffemaskin til bedriften kan koste alt fra 800 kroner, til 50.000 kroner, avhengig av maskinens kapasitet, funksjoner og kvalitet.

Hvis din bedrift ønsker å kjøpe en kaffemaskin av god kvalitet, men synes prisen er for høy, finnes det muligheter for å leie en kaffemaskin. Da vil dere slippe kostnaden ved innkjøp, og ha mulighet til å skifte ut den leide kaffemaskinen etter noen måneder, om dere skulle ønske det.

Kaffemaskin Bedrift 4

Kjøpe, leie eller lease en kaffemaskin?

Om dere velger å kjøpe, leie eller lease en kaffemaskin, avhenger av hvor lenge dere ønsker å beholde maskinen, samt hvordan deres økonomiske situasjon ser ut.

Kjøpe kaffemaskin

Ved å investere i en kaffemaskin vil virksomheten kunne redusere de langsiktige kostnadene som kan forekomme. Du trenger heller ikke å betale renter til en annen part. Ved å investere i en kaffemaskin av høy kvalitet vil det også koste deg mindre i form av service og vedlikehold.

Leie kaffemaskin

Av flere årsaker har flere bedrifter begynt å leie kaffemaskiner til bedrift istedenfor å kjøpe kaffemaskin. To årsaker kan være:

 1. Ved å leie en kaffemaskin trenger du ikke å selv stå for de praktiske problemene, da de fleste leverandører tilbyr gratis service og vedlikehold.
 2. Hvis du er usikker på hvilken kaffemaskin til bedrift som vil passe din virksomhet best, kan det å leie være en god løsning. Det kan hjelpe deg om du senere ønsker å investere i en kaffemaskin, da du allerede har erfaring med en eller flere maskiner. Det kan også være en god løsning å leie, om dere kun har behov for kaffemaskinen på jobben for en kortere periode.

Lease kaffemaskin

Å lease en kaffemaskin kan være en god løsning for din virksomhet om dere har et begrenset budsjett. Betalingene for leasing kaffemaskin er vanligvis spredt over flere perioder, noe som kan gjøre betalingen enklere. De fleste leasingavtaler har også som leieavtaler ofte service og vedlikehold inkludert i prisen. En bør dog huske på at du forplikter deg til en viss tid, og straffegebyrer kan forekomme om du må heve kontrakten før den løpte tiden har utgått.

Kaffemaskin Bedrift 2

Driftskostnader knyttet til kaffemaskiner 

Driftskostnadene vil være gjeldende uansett om man velger å kjøpe, leie eller å lease en kaffemaskin på jobben. Eksempler på driftskostnader kan være re-fylling, rengjøring og vedlikehold. Andre komponenter som kan regnes med i driftskostnadene er hvilken type kaffe dere ønsker å bruke, og energiforbruk.

Riktig type kaffe for din bedrift

Ved valg av kaffemaskin og kaffe, finnes det muligheter for å benytte seg av enten hele bønner, finmalt kaffe eller pulverkaffe. Mens hele bønner vil gi kaffen en fyldig aroma, da de males inne i kaffemaskinen, vil kostnaden for selve maskinen og kiloprisen per bønne bli dyrere, enn om du benytter deg av finmalt kaffe.

Pulverkaffe anses som å ha minst innvirkningen på miljøet, da den kan lagres i lang tid uten noen negativ virkning. Smaken er derimot ikke fult den samme som hele bønner eller finmalt kaffe.

Kaffemaskin Bedrift 6

Kaffemaskinens energiforbruk

Noe de fleste ikke tenker over før innkjøp av en ny kaffeautomat til bedrift, er strømkostnadene som er forbundet med den. I dag kommer mange type kaffemaskiner med et strømsparingsmodus, som kan spare bedriften for mange watt-timer per uke. Dette er kanskje spesielt aktuelt om bedriften har bruk for flere enn kun en kaffemaskin.

Serviceavtale til bedriftens kaffemaskin

Enten du skal kjøpe, leie eller lease en kaffemaskin, finnes det ulike serviceavtaler tilknyttet til kaffemaskinen. Tjenesten kan innebære alt fra vedlikehold og regelmessig service, til rengjøring og påfyll av varer.

Fordeler:

 • Bedriften vil alltid ha en kontaktperson om maskinen skulle krangle, eller gå i stykker
 • Regelmessig rengjøring og vedlikehold vil øke livstiden for maskinen

Ulemper:

 • Serviceavtalen vil innebære en ytterligere kostnad for bedriften
 • Kostnaden for en serviceavtale kan oppfattes som en unødvendig kostnad, om det viser seg at kaffemaskinen fungerer godt, og ikke trenger service.

Kaffemaskin Bedrift 1


Bestill et tilbud på en kaffemaskin til din bedrift i dag!

Innen du bestemmer deg for hvilken kaffemaskin du ønsker å kjøpe, kan det være fordelaktig å bestille flere kaffemaskin tilbud. 

Når du har mottatt tilbud fra våre ulike leverandører, får du mulighet til å sammenligne pris og kvalitet på de ulike maskinene, og deretter velge den løsningen som passer din bedrift best. Vi i Ekspertvalg.no hjelper deg gjerne med dette!

Før du sender inn en forespørsel til oss om å motta ulike kaffemaskin bedrift pris tilbud, bør dere først kunne besvare disse spørsmålene:

 • Hvor mange kopper kaffe drikkes per dag?
 • Skal kaffemaskinen kunne produsere flere ulike kaffevarianter?
 • Skal kaffemaskinen kunne produsere varmtvann og varm sjokolade?
 • Skal kaffemaskinen kun benyttes av de ansatte, eller skal kunder og andre interesserte også kunne benytte seg av maskinen?
 • Er kaffemaskinens design viktig?

Du er mer enn velkommen til å fylle ut kontaktskjemaet som er øverst på denne siden. Deretter vil vi i Ekspertvalg.no ringe deg opp igjen for å forsikre oss om at våre samarbeidspartnere vil være i stand til å tilby dere det produktet som passer deres behov best!