Kaffemaskin til kontoret

Tilby de ansatte god kvalitetskaffe på kort tid - de fortjener det.

Spar tid

Finn raskt og enkelt din leverandør – overalt i Norge

Spar penger

Sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste!

Gratis og uforpliktende

Det er 100% gratis og uforpliktende å bestille tilbud

Vi samarbeider med
1
2
3
Få opptil 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få opptil 4 gratis tilbud fra ledende leverandører!
Det tar bare ett minutt!

Hvor skal kaffemaskinen brukes?

Det tar bare ett minutt!
Sist oppdatert: 25. januar 2017

Ulike typer kaffemaskiner

En av de mest populære drikkene på norske kontorer i dag er kaffe. Ulike smaksvarianter som cappuccino, espresso og bryggkaffe er vanlig. En kaffemaskin på kontoret, og plasseringen av denne, tillater de ansatte å ta pauser som er nødvendig for å blant annet bearbeide nye idéer og sosialere seg med hverandre. 

Dagens utvalg av kaffemaskiner er stort, og det finnes mange modeller å velge mellom. De finnes i ulike størrelser, med forskjellige funksjoner og kapasitet og i ulike priskategorier. De kaffemaskinene man ofte skiller mellom er de som kan brygge forskjellige varianter av kaffe, og de typene som kun produserer alminnelig sort kaffe.

Det er i dag mest vanlig å kjøpe inn kaffemaskiner til kontoret som har flere valgmuligheter når det kommer til varianter av kaffe. Disse kaffemaskinene kan blant annet lage cappuccino og espresso, samt tevann og varm sjokolade. De fleste som driver en virksomhet kan se det som lønnsomt å tilby de ansatte valgmuligheter når det kommer til varme drikker. Dette kan skyldes at flere og flere forventer at det finnes valgmuligheter når det kommer til kaffe, og de fleste arbeidsgivere ønsker å oppfylle de ansatte sine ønsker.

Kaffekonsumering på kontoret

I Norge drikker hver person i gjennomsnitt tre kaffekopper per dag. En tredjedel av kaffen som konsumeres, drikkes faktisk på arbeidsplassen. Med andre ord er kaffe svært populært, og det vil derfor være en god investering å kjøpe en kaffemaskin av god kvalitet til kontoret. I dag forventer faktisk de fleste å bli tilbudt gratis kaffe på jobb, og det blir mer og mer vanlig å drikke forskjellige varianter av kaffe.

Viktig å tenke på!

Enten om du ønsker å kjøpe eller å leie en kaffemaskin til kontoret, er det en del faktorer som er viktige å tenke på. Dette er faktorer som blant annet:

 • Bryggingsmetode 
  Hvilken bryggingsmetode passer deres kontor best? I dag velger de fleste kontorer en automatisk kaffemaskin, men dette avhenger av kontorets ønsker, størrelse og behov.

 • Opplæring og kompetanse
  Behøver de ansatte opplæring for å kunne bruke den nye kaffemaskinen?

 • Kvalitet og kapasitet
  Er det viktigste å kunne fremstille flere ulike varianter av høykvalitetskaffe? Eller er det viktigere for dere å kunne fremstille en stor mengde av sort kaffe på kortest mulig tid? Igjen, dette avhenger av kontorets størrelse og behov.

Kaffemaskin Til Kontor 1

Ikke heng deg opp i prisen!

Kaffen som skal serveres til de ansatte på kontoret bør være av høy kvalitet, og ha høy kapasitetevne slik at den kan produsere flere kopper med kaffe på kort tid. Det finnes vel ikke noe mer frustrerende enn en kaffemaskin som henger seg opp og krangler? Dette vil kun skape frustrasjon blant de ansatte, og kaffemaskinen vil da virke mot sin hensikt, som nettopp er å skape ro, energi og glede.

Vi anbefaler deg derfor å investere i en god kaffemaskin av høy kvalitet. Det er ikke i denne utgiftsposten du skal spare på pengene. Å investere i de ansattes “trivsel” vil kun komme deg til gode i fremtiden. Om det likevel viser seg at økonomien ikke strekker til, finnes det alternativer som å leie eller å lease kaffemaskiner også.

Kaffemaskin Til Kontor 3

Bestill tilbud

Innen du bestemmer deg for hvilken kaffemaskin du ønsker å kjøpe, kan det være fordelaktig å bestille flere tilbud. Før du velger å sende oss en forespørsel, er det noen spørsmål det kan være lurt å se på først:

 • Hvor mange kopper med kaffe konsumeres det per dag?
 • Skal kaffemaskinen kunne fremstille ulike varianter av kaffe?
 • Skal kaffemaskinen kunne fremstille varmt vann og varm sjokolade?
 • Skal kaffemaskinen kun brukes av de ansatte, eller skal den også være tilgjengelig for kunder?

Når du har mottatt tilbud fra våre ulike leverandører, får du mulighet til å sammenligne pris og kvalitet på de ulike maskinene, og deretter velge den løsningen som passer din bedrift best. Vi i Ekspertvalg.no hjelper deg gjerne med dette!

Du er altså mer enn velkommen til å fylle ut kontaktskjemaet som er øverst på denne siden. Deretter vil vi i Ekspertvalg.no kontakte deg for å forsikre oss om at våre samarbeidspartnere vil være i stand til å tilby dere det produktet som passer deres behov best!