Leie kaffemaskin

Sammenlign pris og kvalitet på leie av kaffemaskiner

Spar tid

Finn raskt og enkelt din leverandør – overalt i Norge

Spar penger

Sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste!

Gratis og uforpliktende

Det er 100% gratis og uforpliktende å bestille tilbud

Vi samarbeider med
1
2
3
Få opptil 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få opptil 4 gratis tilbud fra ledende leverandører!
Det tar bare ett minutt!

Hvor skal kaffemaskinen brukes?

Det tar bare ett minutt!
Sist oppdatert: 24. mars 2017

Hvorfor leie en kaffemaskin?

Enkelte bedrifter ønsker å leie en eller flere kaffemaskiner til arbeidsplassen av flere grunner. De to vanligste årsakene til å leie kaffemaskin pleier å være:

  1. Ved å leie en eller flere kaffemaskiner, fremfor å kjøpe, unngår du å selv måtte stå for det praktiske arbeidet, da service som re-fylling, rengjøring og reparasjon er inkludert i leieavtalen.
  2. Man får mulighet til å prøve ut flere type kaffemaskiner, for å se hvilken kaffemaskin som vil passe best til bedriften og de ansattes behov, før man eventuelt senere velger å investere i en kaffemaskin.

Å leie en kaffemaskin kan også være en bra løsning om økonomien ikke tillater å investere i en god kaffemaskin av høy kvalitet.

Hva bør man vurdere ved leie av en kaffemaskin?

Hvis deres bedrift ønsker å leie kaffemaskin pris er det noen ting dere bør ta betraktning før dere velger kaffemaskin. Spørsmål dere blant annet bør stille dere selv før leie av kaffeautomat leie er:

  1. Hvor mange ansatte er dere i firmaet?
  2. Hvor mange kopper/liter kaffe drikkes det per dag?
  3. Hvilken type kaffe foretrekker de ansatte?

Hva koster det å leie en kaffemaskin?

Prisen for å leie en kaffemaskin leie varierer en god del. Hva det vil koste med leie av kaffemaskin bedrift pris vil avhenge av blant annet hvilken type kaffemaskin dere velger å leie, og hvilke ytelser dere ønsker å ha med, som for eksempel rengjøring og vedlikehold.

Vanligvis vil kaffemaskin leiepris avhenge av hvilken tilbyder dere ønsker å leie kaffemaskin av, og kaffemaskinens kapasitet.

Leie Kaffemaskin 5

Hvilken kaffemaskin ønsker dere?

Det kan være vanskelig å velge ut riktig leie ut kaffemaskin for bedriften. Man ønsker gjerne å tilfredsstille alle de ansatte, noe som desverre svært sjeldent går.

I utgangspunktet finnes det to ulike kaffemaskiner å velge mellom. Det er enten mellom kaffemaskiner som kun produserer alminnelig sort kaffe, eller kaffemaskiner som leie av espressomaskin som kan lage forskjellige varianter av kaffe, som for eksempel cappuccino, kaffe latte og så videre.

For caféer finnes det også halvautomatiske og manuelle espressomaskiner. Disse maskinene vil medføre en stor investeringskostnad. Om du nettopp har startet opp en café kan det å leie en kaffemaskin eller leie espressomaskin til leie for en periode, frem til økonomien har stabilisert seg, være en god idé.

Hele bønner eller pulverkaffe?

Dette er helt klart et spørsmål om kvalitet og ikke minst pris. Det er ingen tvil om at hele bønner vil gi deg en bedre kaffe, da kaffens aroma bevares best i hele bønner. Men som det er med det meste, så vil høyere kvalitet koste deg mer.

Leie Kaffemaskin 3

Vurder hvilken kaffemaskin dere har bruk for

En ting er hvilken type kaffe maskinen skal kunne brygge, og dens kvalitet. En annen ting er hvilke behov dere ønsker å dekke med kaffemaskinen.

Hvis dere er få ansatte, og kaffemaskinen er plassert på et kjøkken, går det kanskje greit at det tar litt lengre tid å brygge kaffen. Om kaffemaskinen er plassert i kantinen eller ved et møterom og trenger å fylle flere kopper samtidig, er behovet kanskje større for at maskinen er rask og enkel å håndtere. Det samme gjelder om dere er mange ansatte, og om de fleste ønsker kaffe på samme tid.

Leie Kaffemaskin

Skal kaffen koste penger?

Hvordan dere velger å finansiere for kaffemaskinen, er helt opp til deres bedrift. Noen steder er kaffe en personalgode, som man ikke behøver å betale for. Andre steder betaler bedriften for selve maskinen, mens de ansatte må betale noen kroner for å få en kopp kaffe.

Om dere ønsker det siste alternativet, kan de fleste kaffemaskiner som leies ut få innsatt et myntinnkast, som dere kan få installert mot et tillegg i prisen. Om dere ikke ønsker å bruke myntinnkast og være avhengig av at de ansatte har kronestykker på seg til enhver tid, er det også mulig å tilby kort som kan fylles på med ønsket beløp.